“2 minutes of fame, Photo exhibition, ons eiland in het Victoriameer, afri-pads en afscheid”

Lieve lezers, mijn excuses voor de late weblog, ik had vorige week geen tijd om hem te schrijven. Als beloning krijgen jullie nu twee weblogs ;)
Ik begin bij donderdag 15 april, toen heb ik mijn radiodebuut op de Oegandese radio gemaakt. ’s Morgens vroeg ben ik met Vincent en Anthony naar Masaka vertrokken, we moesten daar om 9u30 zijn want om 10u zouden we voor 2 uur in de ether gaan. Het interview zou over de fototentoonstelling van twee dagen later gaan. Folkert (de fotograaf van de foto’s voor de tentoonstelling) en Coen waren ook mooi op tijd, behalve de radiopresentator zelf, hij kwam er om 10u aan en moest dan nog met ons doornemen wat hij allemaal zou vragen. Uiteindelijk zijn we een kwartiertje later op antenne gegaan. De studio zag er redelijk professioneel uit met kussens tegen de muren en het plafond. Er stonden een pc, 3 microfoons en zelfs twee televisies met op het ene scherm voetbal en op het andere een natuurprogramma. Radio Buddu is een Luganda-radio, ik kan niet zeggen dat ik daar rouwig om was, had me al voorbereid op moeilijke Engelse vragen… Omdat het er in het Luganda aan toe ging deden Anthony en Vincent het woord. Uiteindelijk heb ik tijdens het laatste kwartiertje van de uitzending mijn “2 minutes of fame” gehad en mocht ik een vraag over vrijwilligerswerk beantwoorden. Wat ik in het Engels zei werd dan voor de luisteraars vertaald naar het Luganda. Na mijn radiodebuut zijn we nog bij een krant langsgeweest om daar wat meer publiciteit aan de fototentoonstelling te geven. De namiddag heb ik in m’n eentje in de backpackers doorgebracht en daarna bij “10 tables” gezeten met Ciaran en Jeroen. We zijn ’s avonds een pizzaatje gaan eten bij de bakker en daarna nog een senseo gaan drinken bij Jeroen thuis. Heerlijk dat die man zo’n apparaat heeft. Tegen de avond waren Kitty, Ivette en Chris ook vanuit Lwengo naar Masaka gekomen om de verjaardag van Guus (vrijwilliger bij chedra) te vieren in “Cloud 9”. Dj Ben (= Jeroen) draaide muziek, het was een leuk feestje. Omdat ik nog moest hydrateren van de zonnesteek van een paar dagen daarvoor heb ik de avond op water doorgebracht. Daardoor ben ik vrijdagmorgen als enige fris opgestaan, mijn medevrijwilligers hadden een behoorlijk kater… Het was ook maar een korte nacht geweest want we moesten ’s morgens vroeg al terug richting Lwengo. Daar hebben we die vrijdag de laatste voorbereidingen voor de fototentoonstelling getroffen. Die vrijdagavond heb ik ook voor het eerst sinds mijn verblijf hier doorgebracht in Lwengo. We hebben met z’n allen naar “The Hangover” gekeken.
Zaterdag was het de grote dag, de dag waar iedereen zo lang naar had uitgekeken, de launch van de Photo exhibition. Ik heb de hele dag op het terrein van de tentoonstelling doorgebracht, kijken of alles in orde was, helpen waar nodig, mooi en vriendelijk wezen zijn en op een stoel zitten luisteren naar speeches en kijken naar optredens. Het was bovendien redelijk warm, dus ik was blij toen we in de namiddag richting Entebbe konden vertrekken. Vanuit Masaka hebben Marten, Margo, Ciaran, Kitty en ik een private hire taxi genomen omdat we geen zin hadden om in een matatu te kruipen. Rond 20u30 waren we eindelijk in Entebbe, iets gedronken in de backpackers en dan redelijk laat nog iets gaan zoeken om te eten. Het restaurantje met lekkere pizza’s en uitzicht op het Victoriameer was al gesloten waardoor we in één of andere snackbar kebab en frietjes gaan eten zijn.
Na de nacht in de dorm te hebben doorgebracht, een hete douche genomen te hebben en een lekkere bananapancake als ontbijt gegeten te hebben, heeft Steve ons rond 11u30 opgehaald om naar de boot te gaan. Met dat bootje met aanhangmotor werden we over het Victoriameer naar “ons eiland” gebracht. De tocht duurde ongeveer een uurtje en we hadden totaal geen idee waar we zouden terechtkomen. Toen Steve ons het eiland aanwees, konden we onze ogen niet geloven. Een idyllisch eiland met villa met zwembad en uitzicht over het Victoriameer. Vanuit m’n kamer kon ik ’s nachts naar de sterren kijken en ’s ochtends naar de zonsopgang. Zondagnamiddag hebben we aan het zwembad doorgebracht met bier, muziek, lui zijn,… , we hadden een beetje een “MTV-cribs” gevoel. Tegen de avond aan zijn we met ons bootje op het meer gegaan om te vissen. Ik heb die vislijn 10 minuten vastgehad en toen was ik het al beu. Uiteindelijk heeft niemand iets gevangen. Om 19u zijn we terug naar ons eiland gegaan, het was al donker toen we aankwamen. We hadden een eigen kok die die avond heerlijk eten heeft gemaakt, daarna de avond bij het kampvuur doorgebracht.
Maandagmorgen kregen we een abnormaal ontbijt: brood, omelet, frietjes, mayo, chocomelk, thee, koffie, ananas en watermeloen. Met een goedgevulde maag terug die boot in om terug te vissen. Heb toen geen vislijn vastgehad, moest me te hard op de horizon concentreren om niet zeeziek te worden. Was blij toen de boot na 2 uur terugkeerde. Er heeft trouwens weer niemand iets gevangen, behalve Kitty dan die de aanhangmotor beet had… ’s Middags hebben we terug aan het zwembad gelegen tot het begon te regenen. We hadden even gehoopt dat we niet meer van het eiland zouden afgeraken en daar nog een nacht zouden moeten blijven. Het stopte helaas terug met regenen, hebben nog een wandeling op het eiland gemaakt en zijn om 16u terug naar het vasteland gevaren. We zijn die avond bij de pizzeria gaan eten waar we zaterdag al naartoe wilden. Die nacht hebben we nog in de backpackers in Entebbe doorgebracht.
Dinsdagochtend zijn we vroeg terug naar Masaka vertrokken. Steve had nog een special hire voor ons geregeld, daardoor waren we rond 11u al in Masaka. Het was vrijwilligersdag voor de nieuwe vrijwilligers van die maand waardoor we op het project niet echt iets te doen hadden en we dus in Masaka zijn gebleven. De hele namiddag op het gras bij de backpackers gelegen en lekker niks gedaan. ’s Avonds zijn we met een hele bende bij Frikandelle gaan eten en om 22u naar “10 Tables” naar de Champions League gaan kijken (Inter – Barça).
Woensdag hadden we om 10u een afspraak bij Banana Chick met Sonia, een Amerikaanse die in Masaka woont en hier het uitwasbare maandverband heeft geïntroduceerd. Ze heeft ons meegenomen naar het atelier waar de afri-pads worden gemaakt, daar hebben we een uitleg gekregen over het productieproces en hoe we de promotie kunnen aanpakken. Tegen de middag waren we rond en zijn we terug naar Lwengo gegaan. Na de lunch hebben we een plan opgesteld over hoe we de promotie van het maandverband gaan aanpakken en met Kitty besproken hoe we de komende maand druk gaan zetten achter de house visits. ’s Avonds had Anthony voor ons sprinkhanen (grashoppers) meegenomen vanuit Masaka. Ivette had laten vallen dat Chris en ik die wel eens graag wilden proberen… Heb er een aantal gegeten, niet selcht, maar kan niet zeggen dat ik het zo bijzonder vond. Ze waren een beetje krokant en redelijk zout.
Omdat het al de laatste dag voor Chris en Ivette was, was het die donderdagvoormiddag evaluatie. Na de middag hebben we aan onze poster gewerkt. Het is een duizendpoot geworden met in de segmenten de verschillende activiteiten die we gedaan hebben. In de hoeken hangen afri-pads met gekleurde veren met onze namen op, behalve die van Chris, hij wou zijn naam op een kip, ook met veren. Daarna was het tijd om naar het afscheidsfeestje te gaan. Dat duurde 2,5 uur en bestond uit gebeden, het volkslied, muziek en dans, speeches,… en kippen die vrij rondliepen. Het laatste half uur heb ik me vooral beziggehouden met het in het oog houden van die kippen en af en toe te gillen toen er eentje te dicht bij mij kwam. Ze sprongen zelfs op de zetel waar we op zaten, door dat gillen en opspringen van mij heb ik er natuurlijk voor gezorgd dat ik door het volledige Oegandese publiek uitgelachen werd. Na 3 afscheidsfeestjes zijn mijn heupen ook behoorlijk soepel geworden en het ging het redelijk goed tijdens de dans waarvoor we uitgenodigd werden. Tegen mijn afscheidsfeestje van volgende maand wil ik de dans volledig onder de knie hebben. ’s Avonds hebben we met z’n vieren nog een laatste keer “Skip-bo” gespeeld.
Daarmee zat er weer een volgende week op, nog 4 te gaan. Het begint nu toch wel stilletjes aan door te dringen dat het snel voorbij zal zijn…
 
Tot snel, Namuddu Katrien X

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Branda

Hi Katrien! Hoe is ie? Wat heerlijk dat jij nog lekker in Uganda zit. Mooie dubbele weblog hoor, sjeeees wat een lap tekst. Maar goed, net voordat ik wegging hoorde ik van de Afripads en ik wil nu vanaf hier proberen te regelen dat deze bij Chedra ook geintroduceerd worden. Can you help me?! Daarnaast werk ik in NL voor een oogziekenhuis en wij hebben een ziekenhuis in Ghana. Nu zit ik met een collega te peinzen of wij misschien in Ghana de Afripads kunnen introduceren. Anyway...jij zit er midden in. Misschien kun je wat contactgegevens aan mij doorgeven? En vragen of Sonia interesse heeft om de pads te introduceren bij Chedra?

Ik hoor t wel!

Have fun en doe je best daar! Liefs Branda

Arleneskedo

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170721

Arleneskedo

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas solving of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170721

Arleneskedo

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
See you later ;)


XRumer20170721

Arleneskedo

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170721

Flossiedog

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solution of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
See you later!


XRumer20170725

Flossiedog

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck ;)


XRumer20170725

Flossiedog

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
Good luck ;)


XRumer20170725

Flossiedog

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
Good luck!


XRumer20170725

Aaaucesyday

Segway Verona offers tours that make sure you will enjoy a fun and immerse experience of our beloved city. We combine Segway, our innovative way of transportation, with tours in the historical city centre. Through our explorations of 1 or 2 hours, we will bring you to the most breathtaking spots, so that, if you do not stay long in Verona, we make sure that you see all of the unmissable sights!

Segway is really easy to use! It is so intuitive that it feels like an extension of the human body. To understand why, consider this: if you stand up and lean forward, so that you are out of balance, you will intuitively put your leg forward. Segway works the same way: to move forward or backward, the rider just leans slightly in such direction, and Segway will follow your movements. It is also easy to turn right or left, since the rider just has to push respectively Segway’s handlebar.

Segway is safe. Anyone over the age of 12 can join our tours, except for pregnant women. Apart from these cathegories, we encorage people of every age to try Segway, because this self-balancing object can really make your experience in Verona much more delightful! In fact, if it is hot, you will enjoy some fresh air and avoid to sweat; if it is cold, you will have the possibility of staying outside the least possible time. It is proved that our 2 hours tours show you what you will see in 6 hours walking!

All the tours start with a little training on how to use Segway, because for us safety is the priority. However, we experienced that it takes just a little practice to master on Segway! There are no required skills and, in particular, no need to be able to bicycle. There will always be a tour leader with you, guiding the whole group, so that you can enjoy the view and the tour of Verona. Audioguides (available in different languages) will provide the information you need to fully comprehend the history and architecture of our main monuments, squares and buildings.

In particular, our 2 hours tour will show you: Piazza Bra, one of the biggest squares in Italy, with the Arena, the famous Roman amphitheatre; we will then take Via Oberdan in order to see Portoni Borsari, one of the ancient entrance of the Roman city; we will firstly explore Piazza Erbe and secondly Piazza Dei Signori, two squares full of symbols and buildings with enchanting beauty, and then see Arche Scaligere. Heading to the Duomo, Verona’s Cathedral, we will pass by Santa Anastasia, next to the Conservatory of music; after that, we will have a break on Ponte Pietra, the bridge with the breathtaking view of the Roman Theatre and San Pietro Castle (and much more). On our way back, we will stop at Juliet’s house, so that you don’t forget to take pictures and write your names on the walls! We will conclude our tour with Castelvecchio, the Scaligeri castle and enjoy its amazing view of Verona.

People who went on tours with us really appreciate our flexibility: we do not have fixed tour’s hours, so we can arrange the time that fits the best. Moreover, we try to adjust the path according to your preferences, spending less time on spots you have already seen and dedicate more on your favourite sights. Read what people say about us on tripadvisor...

So, if you want to make the most out of your time in Verona, contact us or stop by our office!

OFFICE HOURS: Monday to Saturday (only closed on Sunday) from 10 am to 5 pm.

DIRECTIONS: We are located in Piazza Cittadella 11b, very close to Piazza Bra, the main square with the Arena.

From Piazza Bra you can arrive at our office on foot (3 minutes): pass under the arch of the gateway with the big clock (Portoni della Bra) and walk through Corso Porta Nuova for approximately 100

https://veronasegwaytours.com/

DonnaPlemy

Day ago i got some interesting info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i need a quality, some premium omega 3 fish oil. I've found this [url=https://www.omega-3.club/premium-fish-oil-carlson.html] carlson omega 3 [/url] . What do you think about this Carlson brand?

SandyPah

[url=http://www.copic-sketch.ru]???????? ?????????[/url]

GacadJax

snoring doctors stop snoring medication
[url=http://weloveshop.xyz/index.php?topic=7674.new#new]snoring fix[/url] - http://xmaskdecan.vn/threads/pillow-snoring-my-snoring-wakes-me-up.257946/
[url=http://giantcapital.co/forum/viewtopic.php?f=8&t=42239]my snoring solution review[/url] - http://subtlecheats.com/forum/showthread.php?tid=54739
http://sofn.org.uk/smf/index.php?topic=145250.new#new
http://gfxfaction.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=4701
http://xn--80atdl2c.xn--80aac6b6af.xn--p1ai/viewtopic.php?f=3&t=159163
http://forum.polska.ru/viewtopic.php?f=2&t=7362
http://212operations.com/viewtopic.php?f=8&t=214234

[url=http://www.board.otome-jikan.net/viewtopic.php?f=10&t=1224066&p=1539063#p1539063]best cure for snoring[/url] - http://umnikizdes.ru/post793693.html#p793693
[url=http://forum.angryfish.online/index.php?topic=750629.new#new]best sleep position for snoring[/url] - http://apexschools.net/index.php/forum/sub-test-category-2/67398-what-causes-you-to-snore-how-to-alleviate-snoring#67404

PearlGoage

Day ago i got some interesting info about Omega 3 foods and now i really wanna buy it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i want to buy it with good price. Any idea?

PearlGoage

Day ago i read some cool info about Omega 3 stuff and now i really wanna get it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i wanna get it with good price. Any idea?

PearlGoage

Day ago i got some cool info about Omega 3 stuff and now i really wanna buy it. But i'm not 100% sure which benefits will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i wanna purchase it with good price. Any idea?

PearlGoage

Day ago i got some amazing info about Omega 3 foods and now i very wanna buy it. But i'm not absolutely sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i want to buy it with good price. Any idea?

PearlGoage

Yesterday i read some interesting info about Omega 3 stuff and now i very wanna get it. But i'm not really sure which benefits will i have. I've found this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and now i wanna purchase it with good price. Any idea?

Dol11larSah

[url=http://rrr.regiongsm.ru/33]
[img]http://rrr.regiongsm.ru/32 [/img]
[/url]
??????????????? ? ?????????????? ? ?????????? ? ?.??????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ? ???????? ???????. ??? ????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 8-861-241-23-45
___________________________
??????????????? ??????????
??????????? ?? ??????????????? ??????
??????????????? ???? ??????
??????????????? 2013 ??????
??????????????? ??? ???

PearlGoage

Day ago i read some interesting info about Omega 3 stuff and now i very wanna buy it. But i'm not really sure which pluses will i have. I've got this [url=https://buy-omega-3.com] omega 3 info [/url] , and currently i want to purchase it with good price. Any idea?

SonjaZef

casper mattress showroom casper mattress discounts [url=http://caspermattressreviews.org/]casper mattress depth[/url] casper mattress review
casper mattress cheap real casper mattress reviews [url=http://topmattressreviews.org/casper-mattress-reviews-consumer-reports/]clean casper mattress[/url] casper mattress buy
casper discount coupon casper sleep promo code [url=http://topmattressreviews.org/casper-mattress-promo-code/]casper coupon code[/url] casper coupons
caspers codes promo code casper [url=http://caspermattressreviews.org/coupons.html]casper mattress coupon codes[/url] caspers code
casper mattress reviews casper mattress reviews <a href="http://caspermattressreviews.org/">casper mattresses store</a> casper soft mattress
casper mattress returns casper mattresss <a href="http://topmattressreviews.org/casper-mattress-reviews-consumer-reports/">where to buy casper mattress</a> casper com mattress king
print casper coupon printable casper coupon <a href="http://topmattressreviews.org/casper-mattress-promo-code/">casper discount codes</a> casper promo code 75
casper coupon code sheets casper beds promo code <a href="http://caspermattressreviews.org/coupons.html">casper promo</a> casper promotion code

Georgeden

[url=http://cyril-leytsihovich.ml/]??? 100 ??? ???????? 2017, kayani ??????? ?????????[/url]

LowellVog

[url=http://freebtc.men/bitcoin-faucet/]100 satoshi every 15 minutes[/url] + 10000 Jackpot

PeterPault

“Adoro viaggiare in Segway”. Il modo migliore per cadere in amore con Verona in nessun tempo!
Quando si dispone di un breve tempo a coprire una citta, questo e un ottimo modo per farlo. Mi e piaciuto molto il nostro tour e guida. L'audio e stato un po' difficile, ma la guida li ha tenuti lavorando. Quando il suo caldo, questo e un ottimo modo per andare in giro e stare un po' fredda. Verona e una citta facile accesso per segway intorno. Abbiamo visto tutti i principali siti e ci hanno dato una buona sensazione per il layout della citta. Siamo stati in grado di tornare a pochi posti il giorno successivo per un po' di tempo.

https://www.regiondo.it/segway-historic-tour-in-verona

[b]Book Now[/b] ''' http://segwayverona.com/

DorogiKRDp

[url=http://rrr.regiongsm.ru/33]
[img]http://rrr.regiongsm.ru/32 [/img]
[/url]
??????????????? ? ?????????????? ? ?????????? ? ?.?????. ??????? ?????? ??????? ?? ??????????????? ? ???????? ???????. ??? ????

?????????... ???????????????-?????????.?? ... 7(861) 241-23-45
___________________________
?????????? ? ??????????????? ????
??????? ????? ?? ???????????????
?????? ???????? ???????????????
?????????? ?? ??????????????? ?????????? 2012
?????????? ??????? ???????????????

Elena99vils

????? ?????? VPN! ???? ? ??????...
[b]??????????? ????????! ??????????? ??????????. ???? NORDVPN "???????" ??????? ????? ? 2 ???? ?? ??????????? 70% ??????!
[/b]
?????? ???? NORDVPN ????? ? ??????!
???????? L2TP/IPsec,VPN over SSL,VPN over ICMP,VPN over DNS ? ?????? ?????????.

[b]??????????? ??????? ? ?????? ?????? ???????? ????????????? ?? ????? ???? (? 61 ??????!)
??? ????? ? ???????? ??????????
????????????? ??????????? 6 ?????????
????? ??????? ???????? ? ?????????????? ?????????? ???????????
????? ?????????? ??????? ??? ????? ??????????
Onion over VPN
??????? ??????????[/b]

1095 ???????? ? ?????? ???????! ????? ?????? ?? VPN-????????

[b]??????? ?????????? [/b]
???????? ???? ????????-?????? ? ??????? ????????? ?????????? ??????????

[b]CyberSec [/b]
???????? ???? ?? ?????????? ??????? ? ????????????? ??????-?????

[b]??????? VPN [/b]
?????? ?????????? ???? ????????-??????, ????? ??????? ?????????????? ??????? ?????????????????? ? ?????????
-----------
?????? ?? ?????.?? (plati.ru, plati.com)
[url=http://bit.ly/2eUyG4f#e78t40VN3s]nordvpn ??????? ??? ????[/url]
[url=http://bit.ly/2eUyG4f#arHM1vsCaQ]nordvpn ?????????[/url]
[url=http://bit.ly/2eUyG4f#Rz982ub9X9]nordvpn proxy[/url]
[url=http://bit.ly/2eUyG4f#K4YHC3sy70]nordvpn download[/url]
[url=http://bit.ly/2eUyG4f#6kSk2eD7vV]nordvpn free trial[/url]

Avito777gat

[b]????????? ??????? ????? (Avito) ?? 50%[/b] | [b]????????? @a1garant[/b]

[b]??? ????????, ??????? ??????![/b]

???? ????? ???????????? ???? ??? ?????? ?? ?????????? ??????? ?? ??????????? ???????? ???????? Avito (? ?????, ????????? ?????). ???? ??? ???? ?????????? ??????? - ??????, ????? ??????. ????????? ????? ?? ????? ???????, ????? ??????? ?????? ????? (Avito).

[b]???????? ?? ????. ????? ?????.[/b]

??????? ?????????? ? ???? ??????? ? ????????? ??????? ?????????: [b]50% ?? ??????? ?? ????????.[/b]
???? ????? ????? ?? ??? ???????, ? ???? ?????? ????????? ????? ? ?????? ?????? ???? ??? ??????? ? ????? ??????, ?????????? ???????.
??? ?????????? ?????????? ?????? ??????? ??????? ? ??????!
????????:

[b]?, ??????? ?? ????? ?? ????????? ???????, ??? - ??????????!!![/b] ?????? ????? ?? ??????... [b]? ?????, ????? ?????? ????? ?? 65% ...[/b]

??????:
????????????, Webmoney (???????????????? ?????)
???? ??????????????!

????? ????? [b]????? ????????? @t.me/avito50 [/b]
________

????? ?????? ????? ?????????? ??????????
????? ?????????? +?? ?????
????? ?????????? ?????????? ????? ?????
????? ???? ???????? ?????
????? ??????

Avito77gat

[b]????????? ??????? ????? (Avito) ?? 50%[/b] | [b]????????? @a1garant[/b]

[b]????????????, ??????? ??????![/b]

???? ????? ???????????? ???? ??? ?????? ?? ?????????? ??????? ?? ??????????? ???????? ???????? Avito (? ?????, ?????????? ?????). ???? ??? ????????? ?????????? ??????? - ??????, ????? ??????. ????????? ????? ?? ????? ???????, ????? ??????? ?????? ????? (Avito).

[b]???????? ?? ????. ????? ?????.[/b]

??????? ?????????? ? ???? ??????? ? ????????? ??????? ?????????: [b]50% ?? ??????? ?? ????????.[/b]
???? ????????? ????? ?? ??? ???????, ? ???? ?????? ????????? ????? ? ?????? ?????? ???? ??? ??????? ? ????? ??????, ?????????? ???????.
??? ?????????? ?????????? ?????? ??????? ??????? ? ??????!
????????:

[b]?, ??????? ?? ????? ?? ????????? ???????, ??? - ??????????!!![/b] ?????? ????? ?? ??????... [b]? ?????, ????? ?????? ????? ?? 65% ...[/b]

??????:
????????????, Webmoney (???????????????? ?????)
???? ??????????????!

????? ????? [b]????? ????????? @t.me/avito50 [/b]
________

????? ??????
????? ?????? +??? ??????? ??????????? ???????
????? ?????????
????? ?????????? ????????? ?????
????? ?????? ?????????? ????????? ??? ???????????

Avito888gat

[b]????????? ??????? ????? (Avito) ?? 50%[/b] | [b]????????? @a1garant[/b]

[b]??? ????????, ??????? ??????![/b]

???? ????? ???????????? ???? ??? ?????? ?? ?????????? ??????? ?? ??????????? ???????? ???????? Avito (? ?????, ????????? ?????). ???? ??? ?????????? ?????????? ??????? - ??????, ????? ??????. ????????? ????? ?? ????? ???????, ????? ??????? ?????? ????? (Avito).

[b]???????? ?? ????. ????? ?????.[/b]

??????? ?????????? ? ???? ??????? ? ????????? ??????? ?????????: [b]50% ?? ??????? ?? ????????.[/b]
???? ????????? ????? ?? ??? ???????, ? ???? ?????? ????????? ????? ? ?????? ?????? ???? ??? ??????? ? ????? ??????, ?????????? ???????.
??? ?????????? ???????? ?????? ??????? ??????? ? ??????!
????????:

[b]?, ??????? ?? ????? ?? ????????? ???????, ??? - ??????????!!![/b] ?????? ????? ?? ??????... [b]? ?????, ????? ?????? ????? ?? 65% ...[/b]

??????:
????????????, Webmoney (???????????????? ?????)
???? ??????????????!

????? ????? [b]????? ????????? @t.me/avito50 [/b]
________

????? ????????? ???? ???????
????? ????????????
+??? ??????? ?????? +?? ?????
????? ?????? ????? ??????
????? ??????

AlysonDtj

http://buymodafinilonline.strikingly.com/

AlysonNrs

https://youtu.be/uIduRUeqDXI

AlysonNov

http://arkansascemeteries.net/index.php?qa=743&qa_1=do-you-know-any-website-relating-to-buy-levitra-online

KeithHap

<a href="https://www.buycarbattery.stream/car-battery-hold-down/type-905-560cca-3-years-warranty-oem-replacement-bosch-efb-car-battery-12v-60ah.php">Type 905 560CCA 3 Years Warranty OEM Replacement Bosch EFB Car Battery 12V 60Ah</a>
Bosch S3 Battery 77Ah Electrical System Part Fit BMW 5 Series E34 1988-1997
<a href="https://www.carbatterybuy.men/car-battery-charger-autozone/ford-mondeo-mk3-mk4-2000-2014-bosch-s3-battery-70ah-electrical-replace-part.php">Ford Mondeo Mk3 Mk4 2000-2014 Bosch S3 Battery 70Ah Electrical Replace Part</a>
Peugeot 205 Mk2 1987-1998 Vetech Battery 55Ah Electrical System Replacement Part
<a href="https://www.carbatterybuy.bid/electric-car-battery-pack/bosch-s3-battery-70ah-electrical-system-part-fit-bmw-6-series-e24-1976-1990.php">Bosch S3 Battery 70Ah Electrical System Part Fit BMW 6 Series E24 1976-1990</a>
Type 069 Titanium Car Battery 12V 550CCA - fits Toyota Land Cruiser Mitsubishi
<a href="https://www.cheapcarbattery.webcam/car-battery-charger-portable/moskvich-403-1962-2011-vetech-battery-60ah-electrical-system-replacement-part.php">Moskvich 403 1962-2011 Vetech Battery 60Ah Electrical System Replacement Part</a>
Banner Starting Bull 88Ah Electrical Battery Fit BMW 5 Series E61 2007-2016

ElvaNwt

?????????

Katrien Dons

Name: Katrien Dons
Leeftijd: 31

Was vrijwilliger bij Lwengo Nakyenyi van 01 feb 2010 tot 22 mei 2010